Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Διαφημιστικά Φυλλάδια-Σχέδιο και κόστος



Σε περίπτωση που προσλάβετε επαγγελματία, θα πρέπει να πληρώσετε τον ίδιο και την εκτύπωση. Αντιθέτως, αν κάνετε μόνοι σας το σχεδιασμό και την εκτύπωση, όχι μόνο αποφεύγετε τα ενδιάμεσα έξοδα του σχεδιασμού αλλά μειώνετε και το κόστος της τιμής του χαρτιού και των μελανιών.

Σε περίπτωση που αναλάβει επαγγελματίας τη δημιουργία των διαφημιστικών φυλλαδίων σας, πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι τα έγχρωμα φυλλάδια είναι πολύ πιο ακριβά από τα ασπρόμαυρα, διότι τα έγχρωμα μελάνια είναι πολύ πιο ακριβά. Φυσικά, τα έγχρωμα φυλλάδια είναι πολύ πιο ελκυστικά από τα ασπρόμαυρα και οι αναγνώστες είναι πιο ανοιχτοί στο να τα διαβάσουν σε σχέση με τα ασπρόμαυρα.

Αν κάνετε τα διαφημιστικά φυλλάδια μόνοι σας, μπορείτε να βρείτε μια καλή ισορροπία ανάμεσα στη χρήση των έγχρωμων και των ασπρόμαυρων μελανιών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έγχρωμα στοιχεία μόνο στο εξώφυλλο του αναδιπλούμενου διαφημιστικού φυλλαδίου ή του ένθετου ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επιλεγμένα γραφικά για τις εικόνες ώστε να ελαχιστοποιήσετε το ποσό των έγχρωμων μελανιών που χρησιμοποιείτε. Έτσι, θα πετύχετε το αισθητικό αποτέλεσμα των έγχρωμων μελανιών μειώνοντας κατά πολύ το συνολικό κόστος εκτύπωσης του φυλλαδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: