Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Διαφημιστικά Φυλλάδια-Στυλ

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών στυλ. Μπορεί να θέλετε να τυπώσετε μονόφυλλο έντυπο, αναδιπλούμενο διαφημιστικό φυλλάδιο με παράθυρο με ή χωρίς τα στοιχεία επικοινωνίας του παραλήπτη, ενώ οι όψεις του διαφημιστικού φυλλαδίου μπορεί επίσης να ποικίλλουν. Ουσιαστικά το είδος του στυλ του διαφημιστικού φυλλαδίου που επιλέγετε, εξαρτάται από το πώς θέλετε να προσεγγίσετε το κοινό σας.

Αν σκοπεύετε να μοιράζετε τα φυλλάδια με το χέρι, τότε πρέπει να προτιμήσετε τα μονόφυλλα έντυπα (flyers). Αυτά μπορεί να είναι ένθετα σε εφημερίδες και περιοδικά και να τα μοιράζετε σε υποψήφιους πελάτες. Καθώς είναι μονόφυλλα, δεν είναι αναδιπλούμενα και επιτρέπουν τη γρήγορη ανάγνωση των πληροφοριών που φέρουν. Τα έντυπα αυτά μπορεί αν είναι σχεδιασμένα με ελκυστικές εικόνες, γραφικά και φωτογραφίες ώστε να προσελκύουν την προσοχή του αναγνώστη.

Αν θέλετε να ταχυδρομείτε τα διαφημιστικά φυλλάδια σας, πρέπει να τα σχεδιάζετε έτσι ώστε να μπορείτε στη συνέχεια να προσθέτετε διευθύνσεις. Το διαφημιστικό φυλλάδιο διπλώνεται με συγκεκριμένο τρόπο ώστε να φαίνεται το προσχεδιασμένο κενό παράθυρο με τα στοιχεία του παραλήπτη. Η δημιουργία διαφημιστικού φυλλαδίου με κενό παράθυρο για τα στοιχεία του παραλήπτη διευκολύνει την προσθήκη διευθύνσεων και την αποστολή των διαφημιστικών φυλλαδίων με ταχυδρομείο. Το διαφημιστικό φυλλάδιο με το κενό παράθυρο για τα στοιχεία του παραλήπτη καταλαμβάνει πολύ χώρο στο φυλλάδιο, γι’ αυτό δεν ενδείκνυται σε περιπτώσεις που θέλετε να καταχωρήσετε πολλές πληροφορίες στο διαφημιστικό φυλλάδιο.

Ανάλογα με το στυλ που επιθυμείτε, το βασικό αναδιπλούμενο διαφημιστικό φυλλάδιο μπορεί να διπλωθεί στο μισό, στο ένα τρίτο ή στο ένα τέταρτο. Αν πρόκειται να βάλετε τα διαφημιστικά φυλλάδια σε φακέλους και να τα ταχυδρομήσετε, πρέπει να επιλέξετε αναδιπλούμενα διαφημιστικό φυλλάδια που θα ταιριάζουν στους φακέλους που θα χρησιμοποιήσετε. Αν τα διαφημιστικό φυλλάδια διπλώνονται σε τρία ή τέσσερα μέρη, θα ταιριάζουν σε ένα συνηθισμένο επαγγελματικό φάκελο.

Διαβάστε και :
Διαφημιστικά Φυλλάδια-Σχέδιο και στυλ γραμματοσειράς

Δεν υπάρχουν σχόλια: